Prp σε οστεοαρθρίτιδα γόνατος

Η PRP θεραπεία για την οστεοαρθρίτιδα γόνατος αποτελεί πολλά υποσχόμενη θεραπευτική επιλεγεί αρκεί η εκφύλιση να μην είναι προχωρημένη.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με PRP για την αρθρίτιδα του γόνατος στα αρχικά στάδια είναι ενθαρρυντικά και σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή ενός χειρουργείου αρθροπλαστικής λόγω προχωρημένης αρθρίτιδας.

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί σε μία με δύο εβδομάδες και ανάλογα με τη βαρύτητα του προβλήματος μπορεί να φθάσει και τις 3 εγχύσεις.

Η μέθοδος γίνεται στο ιατρείο και δεν απαιτείται νοσηλεία ή ειδική προφύλαξη μετά την έγχυση.

Συνεργασίες με ιδιωτικά Νοσοκομεία και Ομίλους

  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος
  • Ορθοπαιδικος Αθηνα
  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος
  • Ορθοπαιδικος Αθηνα
  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος
  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος Αθηνα
  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος Αθηνα
  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος Σπηλιωτοπουλος
  • Ορθοπαιδικος Αμπελοκηποι
  • Ορθοπαιδικος Χειρουργος

    Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου της ιστοσελίδας orthosoma.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

    © 2024 - orthosoma.gr | Developed by NuLLFiX