Υπηρεσίες

Ορθοπαιδικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας (MIS)

ελαχιστα επεμβατικες τεχνικεσελαχιστα επεμβατικες τεχνικεσ
Η χρήση σύγχρονων και καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών έχει σαν στόχο το βέλτιστο χειρουργικό αποτέλεσμα, την ελαχιστοποίση του χρόνου νοσηλείας και την ταχεία αποκατάσταση των ασθενών. 
Μέσα από εξατομικευμένα πρωτόκολλα  προσαρμόζουμε το χειρουργείο στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. 
 
Οι τεχνικές μας στοχεύουν στην άριστη λειτουργικότητα της άρθρωσης ώστε να επαναφέρουμε την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα των ασθενών.
Τα οφέλη απο την μικρή παρεμβατικότητα στούς μύες και στα μαλακά μόρια ποικίλα. Εξασφαλίζουμε εκτός απο τον μικρότερο τραυματισμό στους ιστούς, μικρότερη απώλεια αίματος και κατα συνέπεια λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο.
Οι τεχνικές ελάχιστης παρεμβατικότητας προσφέρουν στους ασθενείας όχι απλά μία επέμβαση αλλά μια διαδικασία υπηρεσιών που στο κέντρο μας αρχίζει απο τις ανάγκες της πάθησης σας και τελειώνει με την ικανοποίηση σας. 
ενδοσκοπικη χειρουργικη καρπιαιου σωληνα

Ελάχιστα επεμβατική διάνοιξη εγκαρσίου συνδέσμου (Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα) – ECTR

Η αποκατάσταση της περιφερικής μονονευροπάθειας του μέσου νεύρου (γνωστή στο ευρύ κοινό ως σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα) διενεργείται πλέον με ελαχιστα επεμβατική τεχνική (ECTR). Η εξέλιξη στην χειρουργική της συγκεκριμένης παθολογίας αποτελεί σήμερα η ενδοσκοπική προσέγγιση και διόρθωση της.

αρθροσκοπικη χειρουργικη

Αρθροσκοπικη χειρουργικη

Η Αρθροσκόπηση αποτελεί μία σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική που επιτρέπει μέσω μικρών οπών την επισκόπηση αρθρώσεων παρέχοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα να διορθωθεί η υποκείμενη βλάβη.

συνδεσμοπλαστικη τεχνικη all inside

Συνδεσμοπλαστικη με τεχνικη all inside

Η Τεχνική “All Inside” αποτελεί μια νέα ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ τεχνική αρθροσκοπικής αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Αποτελεί επανάσταση γιατί συγκριτικά με τις παλαιότερες παραδοσιακές προσεγγίσεις στην συνδεσμοπλαστική του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

ενδομυελικη ηλωση

Ενδομυελικη ηλωση

Πλάκες, βίδες και γύψος αποτελούν τις επιλογές μας αναφορικά με την αποκατάσταση καταγμάτων στην ορθοπεδική. H ενδομυελική ήλωση αποτελεί τεχνική αποκατάστασης για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία σοβαρών και πολύπλοκων καταγμάτων. Αποτελεί σύγχρονη τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας των καταγμάτων.

Οστεοσύνθεση mipo

Οστεοσύνθεση MIPO((MINIMALLY INVASIVE PLATE OSTEOSYNTHESIS)

Η σύγχρονη τάση στην χειρουργική σημερα είναι η αποκατάσταση της ορθοπαιδικής παθολογίας μέσα απο μικρές ή καθόλου τομές.

Η τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας εκτός απο το ευρύ πεδίο της εκλεκτικής χειρουργικής (αρθροπλαστική και αθλητιατρική χειρουργική) έχει εφαρμογή και στα κατάγματα των οστών.Μια πρωτοποριακή τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας είναι και η MIPO.

discogel

Ελάχιστα επεμβατική δισκοπλαστική με γέλη (Discogel)

Η δισκοπλαστική αποτελεί μια καινοτόμο τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας. Εφαρμοζεται σε παθήσεις των μεσοσπονδυλίων δίσκων οι οποίοι δημιουργούν λειτουργικά ενοχλήματα σε κάποιο επίπεδο της σπονδυλικής στήλης (συχνότερα προσβαλλόμενη η οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης).

Συνεργασίες με ιδιωτικά Νοσοκομεία και Ομίλους

 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος
 • Ορθοπαιδικος Αθηνα
 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος
 • Ορθοπαιδικος Αθηνα
 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος
 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος Αθηνα
 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος Αθηνα
 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος Σπηλιωτοπουλος
 • Ορθοπαιδικος Αμπελοκηποι
 • Ορθοπαιδικος Χειρουργος

  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου της ιστοσελίδας orthosoma.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  © 2024 - orthosoma.gr | Developed by NuLLFiX