Ψηφιακά Υποβοηθούμενη Αρθροπλαστική Γόνατος (CAOS)

Πρόκειται για την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας στην αρθροπλαστική.Χρησιμοποιείται δηλαδή υπολογιστής μέσω των μετρήσεων του οποίου επιτυγχάνεται η ορθή τοποθέτηση των υλικών.

H κατάλληλη τοποθετηση των προθέσεων(τεχνητών αρθρώσεων) φαίνεται να είναι ο ουσιώδης παράγοντας ο οποίος καθορίζει την καλή λειτουργία και επιβίωση μιας τεχνητής άρθρωσης.

Η τεχνική CAOS εξασφαλίζει:

  • απόλυτη ακρίβεια στην εκτέλεση της επέμβασης λαμβάνοντας υπόψιν τις ανατομικές ιδιαιτερότητες.
  • έχει καλύτερα αποτελέσματα καθώς ο υπολογιστής καταγράφει και ο χειρουργός αξιολογεί τόσο το αρχικό πρόβλημα όσο και το τελικό αποτέλεσμα.
  • παρέχει την δυνατότητα αξιολόγησης της συμπεριφοράς της άρθρωσης κατα την διάρκεια της επέμβασης.
  • προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση στους ασθενείς λόγω του εξαιρετικού λειτουργικού αποτελέσματος.

Συμπερασματικά ο ορθοπαιδικός έχει την δυνατότητα μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας να λάβει υπόψιν του παράμετρους που του εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια στο χειρουργείο. Δημιουργεί με αυτό τον τρόπο ιδανικές συνθήκες για άμεσο και άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα.

Συνεργασίες με ιδιωτικά Νοσοκομεία και Ομίλους


    Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου της ιστοσελίδας orthosoma.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

    © 2019 - orthosoma.gr | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders